top of page

Излязоха повече подробности какво ще има в Resident Evil 4 Remake

Capcom сподели нови подробности за предстоящия римейк на Resident Evil 4. Това включва потвърждение, че ще премахне quick-time events, ще добави странични мисии и ще въведе чупещи се ножове.

 
Resident Evil 4 Remake
 

Capcom предостави по-добра представа какво могат да очакват феновете от дългоочаквания римейк в нова история за Game Informer. Най-съществената промяна от римейка е, че няма да има quick-time events.


В историята на Game Informer се споменава, че към римейка се добавят и странични куестове, като се посочва, че сините флаери, разположени в играта, се използват за събиране на странични куестове, които можете да завършите, с примери, включващи решаване на пъзел, проследяване и елиминиране на конкретен враг. Колекционерският син медальон, който беше включен в оригинала, също ще се завърне в римейка.


Една от по-интересните промени в геймплея е, че ножовете ще имат ограничена издръжливост и ще се счупят след определена употреба. Можете обаче да съхранявате няколко ножа в инвентара си. Освен това ще имате възможност да търгувате бижута с търговеца в замяна на предмети като жълти билки, карти на съкровища и приспособления за оръжия.

Resident Evil 4 Remake също променя Ashley Graham, която вече няма лента за здраве, но ако понесе твърде много щети, тя ще бъде в „сваленa“ и трябва да бъде съживена. Ако бъде ударена, когато е в „сваленa“, тя ще умре. Представител на Capcom каза, че разработчиците искат да накарат Ashley да се „чувства повече като естествен спътник и по-малко като втора здравословна лента за детегледачка“, потвърждавайки, че тя може да извършва неща, като например да я изпрати през пространство за обхождане, за да отвори врата, която е заключена от другата страна.


Обявена за първи път през 2022 г., Resident Evil 4 е най-новата игра в поредицата римейкове на Capcom. Resident Evil 4 Remake ще излезе на 24 март за PS4, PS5, PC и Xbox Series X|S.


Готов ли си да станеш част от Клуба?

Абонирай се за канала на GAME CLUB ТУК

26 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page