top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Новият PS Plus ще има трофейна поддръжка за класическите игри

SIE Bend Studio, създателите на Siphon Filter от 1999 г. за PlayStation, заявиха в четвъртък, че техният знаков шутър от трето лице ще има поддръжка на трофеи, когато бъде пусната отново на модерни конзоли чрез новата абонаментна услуга за PlayStation Plus.

 
Playstation Trophies
 

Бележката, споделена в Twitter, означава, че вероятно и други класики на PSOne ще имат поддръжка за трофеи. Всъщност Sony Interactive Entertainment получи патент през март 2021 г. за софтуерна система, която, използвайки емулация, ще открива задействащи събития и ще присъжда трофеи на играчи на съвременните конзоли.


Siphon Filter е сред библиотеката с оригинални игри на PlayStation, които ще бъдат достъпни за абонатите на най-високото ниво Premium на услугата PlayStation Plus, която стартира в Азия на 24 май, Япония на 2 юни, Северна и Южна Америка на 13 юни и Европа , Австралия и Нова Зеландия на 23 юни. Други класики, идващи за абонатите на PS Plus Premium, включват поредицата Jak and Daxter, Siren, игрите Dark Cloud и дори някои ремастери на PS3 игри от трети страни, като BioShock.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

67 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Komentarze


bottom of page