top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Ще има аниме по Nier: Automata!

Хитовата екшън-RPG Nier: Automata се превръща в аниме.

 
Nier: Automata
 

Обявено днес от разработчиците Square Enix по време на живото предаване на петата годишнина на играта, адаптацията ще види японската видеоигра да се превърне в телевизионен аниме сериал.


Кратък тийзър трейлър ни дава представа за стила на анимацията. Заедно с трейлъра, Square Enix също разкри изображение на 2B заедно с нейния робот-придружител Pod:

Според преведено официално изявление, историята звучи така, сякаш е близко до оригиналната игра. Хората са избягали на Луната пред лицето на „поразяващата сила“ на машинните форми на живот, а боен android 2B е изпратен да завземе отново планетата.


Aniplex, студиото, отговорно за Fullmetal Alchemist и Sword Art Online, се казва, че участва в производството на анимето Nier: Automata.


Оригиналният Nier: Automata се развива по време на прокси война между създадени от извънземни машини и създадени от човека андроиди, които се борят за контрол над планетата Земя. Историята следвад приключението на бойният android 2B, android 9S и измамния прототип A2 – изискващ множество преигравания, за да отключите цялата история.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download32 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page