top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Nintendo очакват сървърите им да са пренатоварени за празниците

Nintendo очакват да имат проблеми със сървърите си през празниците, особено по отношение на създаването на акаунти в Nintendo.

 
Nintendo Holidays
 

В туит в своя японски акаунт за обслужване на клиенти, компанията написа:

Този уикенд трафикът ще бъде съсредоточен върху сървърите на Nintendo. Ако си правите акаунт и той не се създаде веднага, моля изчакайте.. Ако планирате да използвате за първи път със семейството си Nintendo Switch, препоръчваме ви да създадете online профила си предварително.

Струва си да се отбележи, че претоварванията на сървъра привидно предизвикаха по-сериозни проблеми миналата година, като целият Nintendo eShop спря на Коледа, което означаваше, че игри не можеха да бъдат закупени или изтегляни.


Въпреки че Nintendo не посочва, че задължително ще се случи този проблем и тази година, може би е добре да го имате предвид. Ако сте закупили Switch за някой друг тази Коледа, добре е да създадете акаунт и да изтеглите игри предварително, за всеки случай.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

42 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page