top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Nintendo Live 2023 ще се проведе през Септември

Nintendo Live ще се проведе в Сиатъл, Вашингтон през септември тази година. След успешният Nintendo Live в Япония през октомври миналата година, събитието ще премине отвъд океана и ще предложи на феновете "начин да изживеят игрите и световете на Nintendo".

 
Nintendo Live 2023
 

Повече подробности ще бъдат разкрити по-натам, но Nintendo ни даде общ преглед на това, което можем да очакваме - игри, турнири, сценични изпълнения на живо, възможности за снимки и др. Главният изпълнителен директор на Nintendo of America Doug Bowser заяви за съобщението, че:


Понастоящем фенове от всички възрасти могат да се насладят на уникалните игри, герои и светове на Nintendo на Nintendo Switch, но ние искаме да разширим този обхват с ново преживяване... С Nintendo Live 2023 дадем възможност на участниците да празнуват заедно със семейството, приятелите и по-широката общност на Nintendo в духа на забавлението и създаването на дълготрайни спомени

Миналогодишното събитие в Япония включваше концерт на живо, като DJ K.K. от Animal Crossing и Deep Cut от Splatoon 3 изнесоха свои собствени концерти. Не знаем дали тези музикални майстори ще присъстват в Сиатъл, но можем да се надяваме!


Готов ли си да станеш част от Клуба?

Абонирай се за канала на GAME CLUB ТУК

8 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page