top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Не всички играчи са имали нервите да изиграят Returnal до край

В наши дни, игрите са създадени да бъдат изиграни, особено ексклузивите от Sony. Ако погледнете степента на завършване на издания като God of War и The Last of Us 2,то ще видите, че те са изключително високи, въпреки че предоставят доста дълги кампании. Returnal е изключение: наказващият roguelike изисква съвършенство, а текущите данни за playstation постиженията (Trophy) разкриват, че само 58% от играчите са преминали през първият бос.

 
Returnal
 

Може би не е изненадващо да видим едно от изданията на Housemarque сред топ 10 не изиграни игри за 2021 г. Данните са публикувани от HowLongToBeat.com и по този начин отразяват само активната общност на този конкретен уебсайт – но до голяма степен се потвърждават данните от playstation постиженията, където само 10 процента от играчите успяват да изиграят Акт 3.

HowLongToBeat Retired Games

Игри като Twelve Minutes, The Ascent, Outriders и The Medium не са успешно изиграни до края от повече играчи, отколкото Returnal, и е интересно как списъкът до голяма степен е доминиран от игри, които излизат с абонамента на Xbox - Game Pass. Може би заключението от тези данни е, че геймърите, който не са платили пълната цена на една игра се чувстват по-малко принудени да я изиграят.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.450 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page