top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Ще има едночасово демо на Armored Core 6 през Февруари

Предстоящата част на FromSoftware в поредицата Armored Core, озаглавена Armored Core 6: Fires of Rubicon, е планирана да има едночасoво демо следващия месец на 2023 Taipei Game Show, съобщава PCGamesN.

 
Armored Core 6
 

Шоуто, което е планирано да включва 250 проекта, ще бъде домакин на демото на 3. На този етап не се знае много за това какво ще бъде показано по време на едночасовото събитие, въпреки че разработчиците пускат части от информацията още от официалното му обявяване, като подхода му към битката в стил Sekiro и нейната специална история.


Armored Core 6 се появи като изненадващо съобщение, когато беше разкрит миналия месец в трейлър на The Game Awards 2022, същата вечер, когато неговият разработчик, FromSoftware, взе наградата Игра на годината за своето изключително успешно фентъзи заглавие, Elden Ring. Първоначалните екранни снимки на играта изтекоха преди повече от година.

Fires of Rubicon ще бъде първата игра от поредицата, пусната след повече от десетилетие и 2 поколения конзоли. Armored Core V беше заглавие за PlayStation 3 и Xbox 360, пуснато в началото на 2012 г. Преди това поредицата има корени до оригиналния PlayStation, на който първата игра излезе през 1997 г. Докато FromSoftware сега е най-известена със своите тъмни фентъзи заглавия като Elden Ring и поредицата Dark Souls, тя служи като разработчик на поредицата Armored Core от самото й начало.


Домакин в столицата на Тайван, The Taipei Game Show 2023 ще бъде открит на 2 февруари и ще свърши на 5 февруари. 250-те презентатори, рекламирани на уебсайта, включват „игри и конзоли, периферни устройства, оборудване за електронни спортове и много други“. В допълнение към Armored Core 6, организаторите на шоуто обещават разкриването на множество игри на тазгодишното събитие.


Готов ли си да станеш част от Клуба?

Абонирай се за канала на GAME CLUB ТУК

16 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Коментари


bottom of page