top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Overwatch 2 няма да има loot box-ове

Overwatch 2 най-накрая има дата на пускане и официално потвърждение, че продължението на изключително популярния онлайн шутър на Blizzard ще излезе за Switch. Сега Blizzard разкри предстоящият план на играта, заедно с някои интересни промени.

 
Overwatch 2
 

В допълнение към новините, че Overwatch 2 ще бъде безплатна за своя PvP режим, Blizzard вече разкри, че продължението вече няма да използва кутии за плячка и ще замени това с Battle Pass, за да гарантира, че феновете могат да избират от това, което се предлага, вместо да разчитат на случайността.


Overwatch 2 също ще има „crossplay прогресия“, което означава, че ще имате достъп до цялото съдържание, което сте отключили, на каквато и платформа да изберете да играете. И всичко, което сте спечелили в оригиналния Overwatch, ще бъде достъпно и в продължението.


Overwatch 2

Плана разкрива, че сезон 1 на шутъра започва на датата на стартиране на играта (4 октомври) и ще включва нови герои - Sojourn и Junker Queen, заедно с трети необявен герой. Сезон 2 ще стартира девет седмици по-късно, на 6 декември, и ще представи още един нов танк и нова карта.Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

28 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page