top of page
  • Снимка на автораGAME.bg

PGL Major Stockholm 2021 началото на края...

Последния етап на PGL Major Stockholm 2021 започва утре...

Приближаваме се към края на световният шампионат по Counter Strike: Global Offensive, чийто финален стадий започва утре, а гранд финала ще се проведе в неделя 7-ми ноември. На арената останаха само осем отбора, които ще водят ожесточена битка за спиращия дъха награден фонд от $2,000,000 (два милиона долара). С помощта на официалния стрийминг партньор на събитието - Samsung Odyssey и eSportsBulgaria, имаме възможността да гледаме една от най-големите случки в света на професионалния гейминг на живо и то с коментар на български език. Кой ще спечели купата и как... гледайте ТУК.

Bracket design: PGL

PGL Major 2021 започна на 26-ти октомври с надпревара между „претендентите“ след, което последва борбата на „новите легенди“. Участваха 24 отбора, а местата за утрешната (4-ти ноември) шампионската фаза са само осем. Достигналите до този етап на турнира отбори са: Na’Vi, G2, Heroic, Furia, Gambit, Virtus.pro, NiP and Vitality. Фаворити за титлата са Natus Vincere, които завършиха легендарната фаза срещу G2 Esport с 3-0, но нека не забравяме, че това е електронен спорт, който се провежда с благословията на LAN сървъра, който винаги има последната дума... Също е добре да се вземе под внимание, че тези отбори отдавна не са играли пред жива публика и фенове, а това си е стрес, който може да доведе до нежелани ефекти/резултати.


В качеството си на официален излъчващ партньор на PGL Major 2021, Samsung Odyssey намали цените на своите топ гейминг монитори по време на събититето. Чрез мониторите си Odyssey компанията предоставя на геймърите невъобразимо въвличащ в екшъна експириънс, който е възможен благодарение на най-голямата извивка на пазара и 240 кадъра в секунда! Наслади се на бъдещето с QLED мониторите на Samsung Odyssey още ТУК и СЕГА!

Осемте отбора достигнали шампионската фаза се готвят за плейофите. В четвърт-финалите Na’Vi ще се изправят срещу Vitality, Furia срещу Gambit, Heroic срещу Virtus.pro и G2 срещу NiP. Първите две игри ще бъдат изиграни на 4-ти ноември, а следващите две на 5-ти. Полуфиналите са планирани за събота, а гранд финала ще започне в 20:00 часа в неделя 7-ми ноември. Фсички игри ще се играят във формата best of 3 (първия отбор преборил противника на две карти печели играта). Билетите за евента са разпродадени! На Arena Avicii очакваме да видим публика наброяваща повече от 10,000 фенове! Очертава се финала на PGL Major 2021 да се превърне в истински фестивал на електронните спортове!

46 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Comentários


bottom of page