top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Ще може да играете като рапърът Machine Gun Kelly в WWE 2K22 (видео)

2K Sports обявиха, че си партнират с рапърът Machine Gun Kelly, за да го въведът в WWE 2K22 като персонаж за игра и да стане продуцент на саундтрака им.

 
Machine Gun Kelly
 

Machine Gun Kelly, чието истинско име е Colson Baker, ще влезе в WWE 2K22 като персонаж за игра в някакъв момент, след премиерата, в DLC пакет. 2K не обявиха конкретна дата на пускане или дали ще бъде безплатно или платено DLC.


Що се отнася до музикалния му принос към WWE 2K22, Machine Gun Kelly курира саундтрака за играта, който обхваща общо 12 песни. Саундтракът включва две негови собствени песни, "Concert for Aliens" и "Body Bag", както и еклектичен микс от песни от други изпълнители, включително "Heartless" от The Weeknd, "Iron Fist" от Motorhead" и „Protect Ya Neck“ на Wu Tang Clan.

Нещо повече, 2K обявиха, че Machine Gun Kelly ще се появи в промоционални видеоклипове за WWE 2K22 преди старта, така че очаквайте да видите много повече от него в бъдеще.


WWE 2K22 излиза на 11 март за PS4, Xbox One, PS5, Xbox Series X|S и PC.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

124 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Komentar


bottom of page