top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Pornhub: Playstation геймърите най-много обичат да се усамотяват

Отново е това време за ретроспекция, на отиващата си година. Годишният преглед на Pornhub отново хвърли светлина върху мръсните навици в интернет.

 
Playstation Pornhub
 

Както винаги, има много впечатляващи статистически данни, които да разгледате и анализирате. Добрите хора в Pornhub са проследили всяка дума, която е потърсена и устройство от което се гледат клиповете, в благороден стремеж да установят точно как, къде и защо сме се усамотявали през 2021 г. Това е като Spotify Wrapped само, че с по-малко хора, които гордо споделят резултатите си в Twitter и Instagram.


Читателите без съмнение ще са заинтересовани да научат, че феновете на PlayStation са най-палави сред геймърите. Статистическите показват, че PlayStation често бива ползвана за достъп до популярния сайт за възрастни, като трафика от конзолата на SONY се е увеличил с 17,6% спрямо миналата година. Като цяло конзолите на PlayStation съставляват огромните 60,6% от общия (конзолен) трафик. Впечатляващо, като се има предвид, че PS5 дори няма уеб браузър. За сравнение: трафика от Xbox конзолите е 36,8%, а Nintendo (Wii U и 3DS, тъй като Switch няма браузър) - само 0,4%.

Pornhub Consile Statistics

Не е изненадващо, че Fortnite запази мястото си като най-търсената видео игра в Pornhub, докато Minecraft се изкачи на второ място. Overwatch е на трето място, а Genshin Impact проби в челната десетка. Както и Five Nights At Freddy's, между другото. Какво ви е хора? Имате ли нужда от нещо?


По отношение на специфични герои, то Лара Крофт e на първо място, следвана от D.Va и Super Mario. Може би съобщението на Крис Прат доведе до някакъв вид масово търсене в Pornhub? По-вероятно не. В челната десетка също присъстват Тифа Локхърт, Ада Уонг и Линк.


Можете да прочетете цялата мръсна статистика ТУК. Само не забравяйте, че това ще означава, че Pornhub се показва във вашата история, така че се уверете, че знаете кой използва компютъра след вас.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

517 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page