top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Отвориха предварителните регистрации на Apex Legends Mobile

EA и Respawn Entertainment обявиха днес, че предварителната регистрация за Apex Legends Mobile вече е достъпна за играчи по целия свят. Може да се регистрирате ТУК.

 
Apex Legends Mobile
 

Базиранa на безплатната Battle Royale игра стрелецът от 2019 г., Apex Legends Mobile е проектиран да работи само на мобилни устройства, с опростени контроли и оптимизирано съдържание. Apex Legends Mobile ще включва любими на феновете герои, способности и локации, заедно с нови карти само за мобилни устройства, режими на игра и друго уникално съдържание за платформата.

Играчите на Apex Legends, които искат да са от първите на мобилната версия на играта, могат да се регистрират предварително, като посетят официалния уебсайт. В допълнение към получаването на достъп до играта, играчите, които се регистрират по време на този период на предварителна регистрация, ще получат ексклузивни козметични артикули, отключени чрез етапи за регистрация през следващите месеци. След това играчите ще бъдат уведомени кога Apex Legends Mobile ще бъде достъпна за игра в техния регион.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download30 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page