top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Станаха ясни безплатните PS Plus игри за Март

Игрите на PlayStation Plus за март 2023 г. бяха официално потвърдени. Battlefield 2042, Minecraft Dungeons и Code Vein и ще бъдат достъпни за всички абонати от 7 март до 3 април.

 
ps plus 2023 march
 

Battlefield 2042 е най-новото заглавие в дългогодишния франчайз и макар да не включва singleplayer кампания, въвежда режима Portal. За тези, които не са запознати, този нов режим ви позволява да смесвате и комбинирате карти, оръжия, класове и оборудване от Battlefield 1942, Battlefield Bad Company 2, Battlefield 3 и Battlefield 2042, за да създадете изживяването, което винаги сте искали да играете.

Minecraft Dungeons е обрат в погледа на Mojang и съчетава най-добрите части от обхождане на dungeon-и като Diablo с целия чар и естетика на Minecraft.

Code Vein е „аниме Soulslike“, която има за цел ни даде нов начин да изпиме бруталното, но възнаграждаващо предизвикателство на игри като Dark Souls и Bloodborne. Тя се отличава от тях като включва уникална пост-апокалиптична обстановка, гъвкава система от класове и AI спътник.


Готов ли си да станеш част от Клуба?

Абонирай се за канала на GAME CLUB ТУК

67 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page