top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Официално бяха обявени PS Plus игрите за Януари

Може би си спомняте, че писахме в предна статия относно лийковете за Януарските PS+ игри. Е, оказа се, че и трите игри ще са точно които се предполагаше.

 
PS Plus January 2022
 

Днес, Sony, обявиха безплатните Януарски заглавия. Те ще бъдат достъпни на 4 Януари и ще можете да ги добавите в своята библиотека до 1 Февруари. Безплатните игри са: Persona 5 Strikers, Dirt 5 и Deep Rock Galactic.

Нека разгледаме всяка една от тях.

Persona 5 Strikers – PS4

Потопете се в стилния свят на Persona в изцяло нова история, включваща Phantom Thieves, докато те се впускат в епично пътешествие из Япония. Лятната ваканция с близки приятели взема внезапен обрат, когато се появява изкривена реалност, вкарвайки ви в епична приказка, докато отвръщате на корупцията, завладяваща градовете. Контролирайте екипа си по време на експлозивна битка, докато разкривате истината и изкупвате сърцата на тези, които са затворени в центъра на кризата.


Dirt 5 – PS4 и PS5

Покорете зашеметяващи глобални маршрути и карайте емблематичен списък от автомобили в усилено офроуд състезателно изживяване. Отпуснете се в най-смелото офроуд състезателно изживяване някога, със звездна кариера, разделен екран за четирима играчи, онлайн мултиплейър, режим за създаване на Playgrounds и други. Карайте по глобални писти, които са покрити с чакъл, лед, сняг и пясък. С автомобили, вариращи от иконите на ралитата през камиони, до герои на GT. Състезавайте се по над 70 маршрута в 10 глобални локации – от замръзналата East River в New York до блясъка на северното сияние в Норвегия.


Deep Rock Galactic – PS4 и PS5

Deep Rock Galactic е кооперативен FPS за 1 до 4 играча, включващ гадни космически джуджета, 100% разрушими среди, генерирани пещери и безкрайни орди от извънземни чудовища. Работете заедно като екип, за да копаете, изследвате и да се борите през масивна пещерна система, пълна с орди от смъртоносни врагове и ценни ресурси. Ще трябва да разчитате на вашите съотборници, ако искате да оцелеете в най-враждебните пещерни системи в галактиката.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.


823 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page