top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Предположения и слухове за безплатните игри на PS Plus за месец Февруари

Актуализирано: 24.01.2022 г.

Официално съобщение относно безплатните игри за PS4 и PS5 PlayStation Plus за февруари 2022 г. се очаква да има в сряда, 26 януари 2022 г.

 
Playstation Plus
 

Игрите, които се очакват да са безплатни за месец февруари са: Watch Dogs Legion (PS5), Outriders (PS4, PS5) и A Short Hike (PS4).


Ето информация отноностно тях:

В Watch Dogs Legion ще изградите съпротива от почти всеки, когото видите, докато хакнете, проникнете и се борите, за да си върнете Лондон, който е изправен пред краха. Добре дошли в Съпротивата. Играйте като всеки в града. Всеки, когото виждате, има уникална предистория, личност и набор от умения. Хаквайте въоръжени дронове, разгръщайте ботове-паяци и унищожавайте врагове с помощта на Augmented Reality Cloak. Разгледайте масивеният градски отворен свят, включващ много емблематични забележителности на Лондон и забавни странични дейности. Вземете новобранците си онлайн и се обединете с приятелите си, докато изпълнявате мисии.


 

Outriders е кооперативна RPG шутър за 1-3 играчи в оригинална, тъмна и отчаяна научнофантастична вселена. Докато човечеството кърви в окопите на Enoch, вие ще създадете свой собствен Outrider и ще се впуснете в пътешествие из враждебната планета. С богата история, която обхваща разнообразен свят, вие ще оставите зад гърба си бедняшките квартали на First City и ще преминете през гори, планини и пустиня в преследване на мистериозен сигнал. Комбинирайки интензивна игра с оръжия и арсенал от все по-щури оръжия и екипи, OUTRIDERS предлага безброй часове игра от един от най-добрите разработчици – People Can Fly.


 

A Short Hike


Rазходете се, изкачвайте се и се издигайте през спокойните планински пейзажи на провинциалния парк Hawk Peak. Следвайте маркираните пътеки или изследвайте, докато си проправяте път към върха. По пътя си ще се срещнете с други туристи, открийте скрити съкровища и се насладете на света около вас. Разгледайте острова по свой собствен начин. Изберете своя собствен път, който да следвате и вижте накъде ви води.


Никога не знаеш в какво може да се натъкнеш! Разходете се със собствено темпо - няма нужда да бързате към върха! Отделете време за риболов по бреговете на реката или плуване до брега на езерото. Събирайте скрити съкровища, за да достигнете нови висоти. Опитайте да се гмурнете от планинските върхове, за да се извисите над горите. Разговаряйте с другите туристи, които срещате по маршрута си. Може да успеете да си помогнете един на друг! Слушайте богат оригинален саундтрак от Mark Sparling, който се развива динамично, докато изследвате.Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

4454 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

ความคิดเห็น


bottom of page