top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Излезе приложение за PS5, което ви позволява да настройвате тригърите на Dualsense контролера

Ново приложение за iPhone и iPad ви позволява да персонализирате вашите DualSense контролери и да изпробвате различни конфигурации на хаптичната връзка.

 
Dualsense controller
 

Включен във всеки PS5 комплект, DualSense контролера предлага много нови функции, като адаптивни тригери, които регулират напрежението на задните бутони, което ги прави повече или по-малко лесни за натискане по време на игра - за симулиране на различни ефекти.


Игрите, пуснати оттогава, се възползват от тази хаптична връзка, но няма официален начин на PS5 да тествате и коригирате DualSense настройките сами. За щастие, приложението PS5 Controller Trigger Test ви предлага точно това, като ви позволява да настроите контролерите си по удобен за вас начин.


Можете да свалите приложението от ТУК!

PS5 Controller Trigger Test

Ще трябва да свържете DualSense контролера към мобилното си устройство, за да започнете. Интерфейсът е изчистен и ви дава достъп до различни неща, като текущото ниво на батерията, възможността да промените цвета на ламчиката в контролера, да настроите тригерите, да тествате вибрацията и хаптичната връзка с оръжието ви на L2 и R2. Например, ако искате да тествате обратната връзка с вибрациите на тригерите, вие регулирате началната позиция и силата, необходима преди реакция, както и честотата на вибрациите. Има опции за всеки тригер поотделно, с бутони, които ви позволяват лесно да превключвате между настройките.


Това е интересен поглед към огромния брой възможности, до които разработчиците имат достъп, когато адаптират функциите на DualSense към своите игри. Приложението струва 1,99 долара и е достъпно само в App Store за iPhone и iPad - ще ви трябва iOS / iPad с OS 14.5 или по-нов. Приложението е съвместимо с Mac, но само с машини работещи с M1 чип. Разработчиците съобщиха, че приложението няма да излезе за Android.Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.
525 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page