top of page

Подробности за PS5 версия на Cyberpunk 2077 се появиха онлайн

Въпреки че в момента това е само слух, предизвикан от ранно виждане на играта в базата данни на магазина на PlayStation, според Twitter акаунт PlayStation Game Size, който редовно и точно предоставя ранна информация за размерите и датите за пускане на предстоящи заглавия, PS5 версията на играта ще бъде пусната в "средата на Февруари - началото на Март".

 
Cyberpunk
 

Това съвпада с пускането на CD Projekt Red, споделен с нас през Октомври. Въпреки това, ако е вярно, Cyberpunk 2077 ще се изправи срещу силна конкуренция. Elden Ring и Horizon Forbidden West, като и двете излизат приблизително по едно и също време.

Играчите с версии от текущо поколение ще могат да ъпгрейднат до следващото поколение без допълнително заплащане.


Както Wes предполагаше по това време, Cyberpunk 2077 претърпя катастрофално стартиране и причини сериозни щети върху репутацията на разработчика на CD Projekt, от които все още не може да се възстанови. Всичко мина толкова зле, че CD Projekt промениха начина, по който работят, за да разработят паралелно множество AAA игри и разширения започнаха да промотират творенията си много повече на пазара.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download127 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Comentários


bottom of page