top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Амбициозният PSVR MMO проект, Zenith: The Last City, излиза на 27 януари

Имаше скептицизъм по отношение на PSVR, когато за първи път стартира. Обаче трябва да отдадем заслуженото там, където трябва: PlayStation поддържа своият сет за виртуална реалност вече повече от пет години. Има един голям проект, който все още се бори за вашето внимание: Zenith: The Last City.

 
Zenith: The Last City
 

Това е изключително амбициозна MMO от Ramen VR и се очаква да излезе на 27 януари. Отзивите от различните бета версии на проекта е положителна. Той разполага с crossplay игра и голям отворен свят. Всичко това ще е във виртуалната реалност.


За разлика от повечето други големи MMO, играта ще бъде достъпна срещу еднократна такса от $29,99. Разработчикът обещава играта да включва над 100 часа съдържание. Те ще продължат да актуализира играта след премиерата и ще има различни допълнителни козметични продукти, които можете да закупите, за да помогнете за финансирането на допълнителните добавки и разширения.
Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

42 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Commenti


bottom of page