top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Безплатната актуализация на No Man's Sky за PS VR2 ще бъде налична на 22 Февруари

No Man's Sky ще получи безплатна актуализация за PS VR2, когато сета бъде пуснат на 22 февруари 2023 г., потвърди Hello Games.

 
No Man's Sky
 

Шон Мъри, основателят на Hello Games, обяви още през юни, че се разработва PS VR2 версия на No Man's Sky, но не потвърди точно кога ще бъде пусната, вероятно поради факта, че самият сет получени наскоро премиерна дата. Мъри заяви, че скокът в технологиите е позволил на студиото "да има възможността да потопи играча на съвсем ново ниво".


Силата на PlayStation 5, съчетана с изцяло новия хардуер на PlayStation VR2, включително новите контролери Sense, се комбинират, за да повишат това усещане за потапяне и достоверност с няколко големи степени

, каза Мъри в първоначалното съобщение през юни.


По-рано тази седмица Eurogamer забеляза, че описанието на трейлъра на PS VR2 е актуализирано и сега заяви, че безплатната актуализация ще бъде пусната през февруари 2023 г. Поради факта, че все още не е направено действително съобщение, Eurogamer се свърза с Hello Games за коментар . Студиото отговори, като каза, че датата на пускане е правилна и че актуализацията ще бъде налична в деня, в който PS VR2 стартира - 22 февруари 2023 г.


Актуализацията ще бъде безплатна за всички собственици на играта.


Готов ли си да станеш част от Клуба?

Абонирай се за канала на GAME CLUB ТУК.

9 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

コメント


bottom of page