top of page

Нов Update на PUBG: New State

Новият Battle Royale на Krafton's PUBG: New State наскоро достигна 45 милиона сваляния и започна първият голям ъпдейт на съдържанието след стартирането ѝ. В New State ще видите добавянето на Survivor Pass Vol.2, нови превозни средства, оръжия, опция за персонализиране на оръжието и много други.

 
PUBG New State New UPDATE
 

Този нов pass е вдъхновен от Dream Runners Faction’s Bella. Завършете списъка с мисии, за да отключите всички костюми от Bella. Играчите, които са склонни да заплатят, могат да ъпгрейднат до Premium ниво на Survivor Pass, за да получат допълнителни скинове на коли, костюми за героя 1,500 NC (New Currency) като достигнете 48-мо ниво.


Обикалянето в PUBG: New State става много по-забавно с добавянето на две нови превозни средства. Карайте със съотборниците си около картата с новия електрически шестместен миниван, the Electron. Миниванът е с повишена издръжливост и това може да ви спаси от неприятности. В същото време, Mesta-та е най-добрата кола за двама играчи, които искат да обикалят наоколо бързо. Двуместната спортна кола има бързо ускорение и може да достигне високи скорости.


Играчите сега вече могат да се докоснат до новата щурмова пушка със слаб откат L85A3. Въпреки, че скоростта на стрелба на оръжието може да не е най-добрата, L85A3 прави най-големи щети от всички щурмови пушки, използващи амуниции с 5.56 мм. Това позволява на играчите да заличат противниците си, на средни до дълги разстояния, използвайки тази пушка.


Новите опции за персонализиране на оръжията включват възможността за добавяне на дълга цев към M416, за по-добри щети с намален вертикален откат. SLR на цев от 5.56 мм., което прави точността по-голяма, но по-малко щети и Bipod с вертикална предна дръжка, за контрол на отката, с малко по-ниска ADS скорост.


За да се насърчи честната игра, PUBG: New State въвежда нова точкова система за заслуги, която ще определи на какви режими играчът може да играе. Ако даден играч бъде докладван за убийство на съотборник, това ще се отрази и ще намали точките му и когато тези точки паднат под определен праг, играчът ще бъде принуден да играе самостоятелни игри, докато се натрупат повече точки за заслуги.


Много нови допълнения с update-a и много други предстоят в Winter Festival предизвикателството. Можете да свалете PUBG: New State безплатно от App Store и Google Play.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си тук.

19 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page