top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Rainbow Six Siege вече ще помни дали сте лош съотборник

Любителите на приятелският огън да бъдат предупредени: следващата актуализация на Rainbow Six Siege, Operation Vector Glare, ще донесе нови санкции срещу серийните грийфъри.

 
Rainbow Six Siege
 

Играчите, които многократно нараняват съотборниците си достатъчно, за да активират обратен приятелски огън (състояние, при което щетите на съотборниците се отразяват обратно върху вас), скоро ще видят, че ефектът се пренася автоматично в следващите им мачове. В презентация пред пресата, директорът на играта Alex Karpazis нарече това ново правило „превантивен обратен приятелски огън“.


По същество това означава, че Siege вече ще помни кога сте бил скапан съотборник, поне що се отнася до приятелският огън, който е една от най-честите форми на фрийф в Siege. RFF ще бъде активен за следващите 20 мача и ще изтече след „множество мачове без нараняване на съотборници“. Това са много мачове за завършване с чист рекорд, но Karpazis казва, че не е сигурен дали цифрата от 20 мача ще отразява истинска санкция, след като бъде налична.


Играчите, които използват приятелски огън, са били проблем в Siege през цялото му съществуване. Siege е един от малкото стрелци с включен приятелски огън и е най-малко прощаващ - един изстрел в главата с всеки пистолет е моментално убийство както за врагове, така и за съюзници.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

29 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Kommentare


bottom of page