top of page

Ratchet & Clank: Rift Apart си осигурява девет номинации в тазгодишните награди на DICE

Актуализирано: 21.01.2022 г.

Ratchet & Clank: Rift Apart спечели девет номинации в тазгодишните награди DICE, докато играта на Arcane—Deathloop—беше номинирана в осем. Inscryption и It Takes Two с шест номинации. Returnal е стигнала до пет, докато Kena: Bridge of Spirits и Resident Evil Village са си осигурили четири.

 
Ratchet & Clank: Rift Apart
 

За най-желаната награда, игра на годината са номинирани Deathloop, Inscription, It Takes Two, Ratchet & Clank: Rift Apart и Returnal. Всички са допълнително номинирани в категориите под-игра на годината, като екшън игра на годината или приключенска игра на годината.

От всички нас в Академията искаме да благодарим на нашите колеги, които продължават да посвещават своята енергия, опит, време в оценяване и избор на най-добрите игри за 2021 г.

Това каза Meggan Scavio, президент на Академията за интерактивни изкуства и науки.

И на всички наши финалисти, поздравления! Вие продължавате да ни изумявате с това как прескачате границите на творчеството, техническите иновации и разказване на истории. Развълнувани сме да отпразнуваме постиженията ви на 25-ите годишни награди на DICE.

Победителите в 25-ите годишни награди на DICE ще бъдат обявени на 24 февруари 2022 г.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

32 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page