top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Remedy Entertainment и Tencent подписаха споразумение за free to play multiplayer co-op shooter игра

Remedy Entertainment и Tencent подписаха споразумение за направата на съвместна multiplayer игра - Vanguard, като споразумението обхваща разработка, публикуване и локализация. Играчите не трябва да очакват много подробности относно Vanguard, тъй като играта все още е в етап на ранно доказване на концепцията. Играта ще използва Unreal Engine и се разработва за компютър и конзоли.

 
Remedy Entertainment
 

Според споразумението, Remedy ще разработи играта и ще се справи с издателските задължения навсякъде, освен в някои части на Азия. Tencent ще се занимава с локализация и публикуване в тези области. Tencent има правата да разработва и публикува мобилна версия на Vanguard по целия свят.

Vanguard бележи първото влизане на Remedy в бизнес модела Games-as-a-Service, изпълнен от нашия най-успешен екип от експерти. Ние изграждаме нещо ново и вълнуващо за co-op multiplayer пространство. Разширяването на възможностите ни за поемане на издателски отговорности е следващата стъпка в развитието на нашата компания. Ние сме развълнувани от това дългосрочно партньорство с Tencent и с увереност можем да кажем, че то е отлично пасващо в подкрепа на амбициозните планове за Vanguard.
Project Condor

Това не е първият път, когато Remedy Entertainment обявява multiplayer игра. През юни. Project Condor беше обявен като co-op игра за четирима играчи във вселената на Control. За тази игра Remedy подписа споразумение за съвместно публикуване с 505 Games. Интересното е, че по време на разкриването е използвано името Vanguard.

Разбираме, че ще има скептицизъм относно multiplayer-а. Вярвам, че можем да създадем преживяване, без да компрометираме уникалното ДНК на това кои сме, или историите, които искаме да разкажем. Да, трябва да преосмислим нашите страни, нашите техники, начина на мислене, но го виждаме като вълнуващо предизвикателство. Как би изглеждала multiplayer игра на Remedy? Екипът на Vanguard вече е постигнал страхотен напредък на този фронт и възможностите там са изключително вълнуващи. Двете игри ще бъдат различни примери за това как можете колективно да изживеете нашите светове. Подхождаме към това със смесица от вълнение и уважение. Искаме да създадем нещо, което е ангажиращо, но познато, нещо, в което всеки от нашите фенове може да скочи и да се почувства като у дома си.

Kаза гейм директора Mikael Kasurinen.Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.
59 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page