top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Доклад: TikTok ще интегрира игри в приложението си

TikTok може би планира да направи голямa стъпка към игрите.

 
TikTok
 

Reuters съобщава, че супер популярният видео сайт вече провежда тестове във Виетнам, които позволяват на потребителите да играят игри в приложението. Това усилие беше описано от Reuters като част от „голямата крачка към игрите“.


TikTok вече има 1 милиард активни потребители месечно и добавянето на игри към платформата поне на теория би увеличило средното време на потребителя в приложението и би довело до повече приходи от реклами, се казва в доклада. TikTok вече е гигант, наскоро изпревари YouTube по някои показатели. TikTok ще разшири своите тестове за игри в други части на Югоизточна Азия в бъдеще, се казва в доклада и това може да се случи веднага след третото тримесечие.


Винаги търсим начини да обогатим нашата платформа и редовно да тестваме нови функции и интеграции, които носят стойност за нашата общност

, каза говорител на Reuters.


Всъщност TikTok вече има някои игри, тъй като игрите на Zynga Disco Loco 3D и Garden of Good бяха добавени към платформата в миналото. TikTok се стреми да направи повече и да стане по-голям в бъдеще, се казва в доклада. „Докато компанията ще започне с мини игри, които обикновено имат прости механизми и кратко време за игра, нейните игрални амбиции се простират отвъд това“, сподели източник.


Игрите на TikTok „вероятно“ ще имат реклами, се казва в доклада, а приходите ще бъдат разделени между собственика на TikTok ByteDance и разработчиците.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download34 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

תגובות


bottom of page