top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Доклад: Актуализация 7.00 за PS5 ще включва Discord и стриймване на PS5 игри

Съобщава се, че предстоящата актуализация на PS5 7.00 ще приложи пълна интеграция на Discord, както и възможност за стриймване на PS5 игри.

 
playstation 5
 

Поддръжката за Discord е популярно желание на потребителите, особено след като играчите на Xbox се радват на функцията от доста време. Стриймингът на PS5 игри също е вълнуващ, поне за тези със скоростта за плавно възпроизвеждане.


Според Insider Gaming, неговите източници твърдят, че предстоящата актуализация на PS5 7.00 ще включва както пълно внедряване на Discord, така и поддръжка за стрийминг на PS5 игри. Източниците на сайта заявяват, че публична бета версия за системната актуализация 7.00 ще започне „през следващите дни“, като ще приключи на 30 януари. Очевидно функционалността на Discord няма да е активна в бета версията. Актуализацията на фърмуера на PS5 7.00 се очаква да стартира на 8 март, така че има още време, преди всички играчи да могат да се насладят на Discord. Надяваме се, че бета версията върви добре и няма да доведе до допълнителни забавяния.


Макар и по-малко вълнуващо, последната актуализация на PS5 (22.02-06.50.00) е внедрена във всички системи. Основният акцент е, че тя добавя поддръжка за новия контролер DualSense Edge.


Готов ли си да станеш част от Клуба?

Абонирай се за канала на GAME CLUB ТУК


172 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page