top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Respawn правят нова single-player игра (НЕ Е Titanfall 3)

Respawn Entertainment работи върху AAA шутър от първо лице, който се фокусира върху „стил“ и „мобилност“, според доклад от Jeff Grubb от GamesBeat.

 
Titanfall 2
 

Предишни доклади показват, че ще бъде за един играч. След Apex Legends и продължението на Star Wars Jedi: Fallen Order, това е третото голямо заглавие, върху което работи разработчикът на EA. В доклада се посочва, че това не е Titanfall 3 и студиото ще продължи да създава концепции за прототипи на проекта, за следващата година.


Новината идва след напускането на креативния директор на Respawn, Мохамад Алави, който наблюдаваше процеса по създаване. Respawn обяви през 2020 г., че Алави е събрал екип за създаване на това приключенско заглавие. Разработчикът на EA ще продължи да работи без Алави, въпреки че споделиха няколко прощални думи в Twitter:

Развълнуван съм от това какво ли приключение следва, но съм тъжен, че оставям след такова огромно семейство. Това е краят на една ера.

Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

21 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Comentarios


bottom of page