top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Новото DLC за One Piece: Odyssey ще излезе на 25 Май

Bandai Namco обяви, че DLC -то на One Piece: Odyssey's - Reunion of Memories ще бъде пуснато на 25 май.

 
Reunion of Memories One Piece: Odyssey
 

В блога на PlayStation Bandai Namco обясни, че Reunion of Memories има нова бойна система, наречена Limited Order Battles, която набляга на по-стратегически начин на водене на битки. В битката с Admiral Barricade, the Straw Hats трябва да го победят, като избягват да нокаутират съюзниците му моряци. Поразяването на моряците не е необходимо, за да спечелите битката, а всеки нокаутиран моряк само прави Admiral Barricade по-силен.

Докато the Straw Hats могат да зашеметяват и объркват моряците, DLC-то добавя NPC съюзник, който ще се опита да победи моряците, повишавайки нивото на сила на Barricade. Целта на този съюзник е да направи битките по-динамични.


Освен това историята в DLC-то има разклоняваща се сюжетна линия, в която играчите могат да избират между две възможности. Единият избор потенциално държи групата далеч от опасността, докато другият ще ги постави в нея. Когато те се опитват да спасят кмета на Water Seven ще могат или да спасят работниците и да поискат тяхната помощ, или да се върнат по улиците в къщата на кмета. И двата пътя водят до битка, но враговете ще са различни.


Готов ли си да станеш част от Клуба?

Абонирай се за канала на GAME CLUB ТУК

4 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page