top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Завладейте небесата на Dragon Isles от 28 Ноември!

World of Warcraft: Dragonflight, предстоящият девети експанжън на дългогодишната фентъзи MMORPG ще се появи на бял свят в края на ноември.

 
World of Warcraft: Dragonflight
 

В пост, публикуван на официалния уебсайт на World of Warcraft, Blizzard Entertainment уточнява, че експанжънът ще представи Dragon Isles, нова зона и прародината на Dragon Aspects, нова раса известна като Dracthyr, и нов ексклузивен клас за игра, който е известен като Evoker.

WoW Dragonflight Evolker class

Evoker е първата комбинация от раса и клас, която идва в World of Warcraft, позволявайки на играчите да превключват между човекоподобен външен вид и антропоморфна драконоподобна форма. Ексяанжънът ще въведе Dragonriding - ново умение за транспорт, което ще позволи на играчите да летят на гърба на своя личен дракон, който може да бъде персонализиран по всяко време.


WoW Dragonflight talent tree

Освен това Dragonflight ще доведе със себе си ново съдържание, като набор от нови герои, дънджъни, рейдове, както и нови функции под формата на нова система за таланти, актуализирана система за професии, персонализиране на потребителския интерфейс и още мого неща, които ни предстоят да открием. World of Warcraft: Dragonflight ще излезе на 28 ноември, a ние нямаме търпение да пробваме какво са ни подготвили от Blizzard! Очаквате ли този експанжън? На какво мнение сте за него? Пишете ни в коментарите!


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

44 преглеждания1 коментар

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page