top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Слух: Продължението на Fallout New Vegas е в „много ранни разговори“

Дългоочакваното продължение на Fallout: New Vegas може да стане реалност, макар и за съжаление не скоро. Последната вътрешна информация показва, че евентуално продължението на RPG-то с отворен свят в момента е в „много ранни“ преговори в Microsoft, която сега притежава разработчика Obsidian Entertainment. Макар че в никакъв случай не е потвърждение, хората в Microsoft изглежда искат да съживят десетилетната игра.

 
Fallout New Vegas
 

Това е обещаваща новина, но в никакъв случай не показва нищо конкретно. Информацията идва от известния вътрешен човек в индустрията Jeff Grubb, който разкри в своя подкаст, че има „интерес и разговори“ за възможно възраждане на поредицата. Grubb също така поясни, че всяко възможно продължение ще бъде „след години“, тъй като играта вероятно дори не е в етапите на предпродукция. Като се има предвид това, ако Microsoft наистина проявява интерес към продължението на Fallout: New Vegas, вълнението на феновете за перспективата може да бъде самият тласък, от който се нуждае, за да го превърне в реалност.


Интересното е, че изминаха само няколко години, откакто самите Obsidian Entertainment спряха очакванията за продължение на спин-оф поредицата през 2018 г. Коментарът дойде точно след като съобщенията разкриха, че Microsoft ще придобие разработчика, като го постави под непрекъснато нарастващия списък на разработчиците на игри. По-късно Obsidian продължиха и пуснаха The Outer Worlds с критичен и комерсиален успех.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download


25 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Comentarios


bottom of page