top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Samsung показаха своя 4K 240Hz гейминг монитор

Въпреки че някои големи играчи в индустрията се оттеглиха на фона на опасения относно продължаващата пандемия, изложението за електроника през 2022 г. е планирано да продължи по план със стотици продуктови изложения и десетки хиляди посетители, които се очаква да присъстват. Samsung показа следващата серия в своята гама монитори Odyssey Neo.

 
Samsung Odyseey Neo G8
 

Рекламиран като първия в света 4K 240hz монитор за игри, Odyssey Neo G8 изглежда по-малък, по-елегантен редизайн на масивния супер-ултраширок модел Odyssey Neo G9. Привидно идеален за тези, които искат да играят в безупречно 4K, мониторът на Samsung ще включва 1000R извит екран на 32-инчов панел, значително по-малък в сравнение с масивния 49-инчов панел на Odyssey Neo G9.

Samsung Odyseey Neo G8

Много технологични ентусиасти смятат, че Odyssey Neo G9 не разполага с особено впечатляващи HDR възможности и компанията твърди, че е коригирала това с нещо, което е наречено „Samsung HDR 2000“. Нова технология, която позволява същата Quantum Mini LED настройка, наблюдавана в G9 с високото за индустрията 1 000:000 фиксирано съотношение на контрастта. Вероятно да произведе най-яркото и най-черното от всеки монитор от висок клас на пазара. Това може да бъде забележимо подобрение.


Мониторът ще бъде оборудван с технологията Smart Monitor M8 на Samsung, USB-C порт и заден LED панел, способен да реагира динамично на това, което се показва на екрана. Някои от допълнителните екстри на продукта може да се окажат ненужни. Цената се очаква да бъде в диапазона от 1500 долара в зависимост от модела.Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.
160 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Σχόλια


bottom of page