top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Сезон 2 на Call of Duty ще започне през Февруари

Infinity Ward обяви кога започва следващият сезон на Call of Duty. Началната дата на Call of Duty Modern Warfare 2 и Warzone 2.0 Сезон 2 е 15 февруари и разработчикът казва, че скоро ще има повече информация за това какво да очакваме. В момента знаем, че ще настъпят промени и в двете мултиплейър игри въз основа на отзивите на играчите и че Сезон 2 ще добави ранкед, нови карти, нови режими и други.

 
Call of Duty Season 2
 

Сезон 02 включва изцяло ново съдържание, със завръщането на Resurgence и нова малка карта за Warzone 2.0. Ранкед също се завръща и влиза в Modern Warfare 2, заедно с нови карти за мултиплейър, нови режими, оръжия и много повече.

, обяви Infinity Ward в Twitter.


Въпреки че Infinity Ward никога не е обявила официално кога ще се случи, студиото потвърди още през ноември, че ранкед в крайна сметка ще бъде добавен към Modern Warfare 2. Както феновете спекулираха, това наистина се случва с вече ясна дата.


Изтекли изображения от предстоящия сезон предполагат, че ще има тема, която включва Япония, но Infinity Ward все още не е потвърдила това. Въпреки това, студиото казва, че планира да пусне публикация за „задълбочен студиен блог“ следващата седмица, която трябва да ни информира за това, което предстои. Нов сезон означава нов battle pass за Modern Warfare 2.


Готов ли си да станеш част от Клуба?

Абонирай се за канала на GAME CLUB ТУК

21 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

コメント


bottom of page