top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Вижте снимки от предстоящата игра Return to Monkey Island

Съобщението по-рано този месец на Return to Monkey Island беше доста вълнуващо за феновете на поредицата от всички възрасти.. Публикувано от Devolver Digital, студиото на Ron Gilbert (Terrible Toybox) се развива и то ще бъде наследник на първите две игри от поредицата – The Secret of Monkey Island и Monkey Island 2: LeChuck's Revenge.

 
Return to Monkey Island
 

Това е проект, който изглежда ще събере ключови творчески фигури от тези първи две PC версии, включително Dave Grossman. Миналата седмица Adventure Gamers споделиха отлично интервю както с Gilbert, така и с Grossman, заедно с някои доста прекрасни екранни снимки на играта. Както можете да видите по-долу, тя ще има стилизиран „модерен“ вид.
По отношение на детайлите на интервюто, то е пълно с много интересни прозрения за творческия процес на дуото, как проектът първоначално се е събрал и други. Една секция, която предизвика нашия интерес, свързана с подхода на играта към point-and-click: Gilbert подчертава, че ще има разработен подход, а не пресъздаване на потребителски интерфейс от старата школа като този на Thimbleweed Park.


Има point-and-click. Това е вярно. [смее се] По отношение на интерфейса, този прави други неща, нали знаете – [ние] се забавляваме и развиваме нещата. Очевидно не е интерфейсът от седем или девет глагола от Thimbleweed или от онова време. Поиграхме много, когато излезе Delores (безплатен спин-оф за Thimbleweed Park), с интерфейс и неща и просто продължихме да търсим и да се развиваме. Важна част от това в известен смисъл е запазването и развитието на жанра. Не позволявайки да стане статичен, казвайки: „Е, това направихме преди тридесет години, така че точно така ще го направим и днес“. В известен смисъл това беше Thimbleweed Park. И така, с тази игра наистина разгледахме нещата, които можем да направим, които да бъдат различни, по-добри и по-рационализирани, и Dave и аз прекарахме много време, разглеждайки интерфейса, питайки се: „Какво е важно за хората? Какво се опитват да направят хората?" Все още не искам да казвам какво точно направихме, но определено е забавна еволюция на интерфейса.

Снимките:Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

34 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page