top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Споделянето на снимки в PS app скоро ще е възможно! Вече е активно в Америка!

Споделянето на най-добрите си моменти на PS5 е много по-лесно от днес – поне ако сте в избрани региони. Северна Америка, Южна Америка и Япония получават достъп до функция за мобилното приложение на PlayStation, което автоматично съхранява вашите скорошни снимки на PS5 игри, което прави много по-лесно споделянето им или съхраняването им извън конзолата.

 
Playstation app
 

За да видите дали функцията е активна за вас, уверете се, че приложението ви PlayStation е актуализирано и изберете иконата на библиотеката с игри в долната част на екрана. Трябва да видите раздела Games и раздела Captures до него. Изберете Captures и след това се съгласете да активирате функцията.

Оттук нататък всички екранни снимки, които сте направили чрез менюто Create или бутона Create, както и видеоклипове, които не са 4K и под три минути, автоматично ще се запазват в мобилното приложение за 14 дни. Също така трябва да настроите конзолата си в режим на почивка и да останете свързани с интернет.


За съжаление не можете ръчно да качвате изображения по този начин. Това е една функция, която се различава от приложението на Xbox Вие също така ще можете да получите достъп до снимките на PlayStation чрез приложението, ако сте ги изтрили от конзолата си, така че имайте това предвид, когато се опитвате да изчистите нещата, след като прекалите с бутона Create. Всички сме били там.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download26 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page