top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Шиоли Куцуна ще участва в следвaщия проект на Хидео Коджима!

Актуализирано: 8.11.2022 г.

Oфициалната уеб страница на Kojima Productions вече включва нов поддомейн, който води към ново изображение от предстоящия проект на студиото, разкривайки Шиоли Куцуна като следващата актриса, която ще участва в проекта.

 
Шиоли Куцуна
 

Подобно на изображението, споделено по-рано от Джеф Кийли, разкриващо участието на Ел Фанинг в следващото заглавие на Коджима, това ново изображение показва Шиоли Куцуна в изображение от същия формат, включващо въпроса „Къде съм аз?“.


Шиоли Куцуна е японско-австралийска актриса, която вече е участвала в редица добре познати филми, включително Deadpool 2. Тя беше и озвучаваща актриса зад Luna в анимационния филм Kingslave: Final Fantasy XV.


Измина известно време, откакто Хидео Коджима подсказа за следващия си проект чрез Twitter, използвайки официални изображения и неясни tweet-ове. Още през юни 2022 г. Коджима обяви, че ще си партнира с Xbox Game Studios, за да предостави чисто ново изживяване за геймърите, но остава неизвестно дали скорошните снимки на Ел Фанинг и Шиоли Куцуна са свързани с този проект.

Kojima Productions

Вероятно ще видим първия трейлър или тийзър за този нов проект от Kojima Productions на тазгодишната церемония на The Game Awards, тъй като Geoff Keighley реагира многократно в Twitter.


Слуховете около Death Stranding 2 започнаха, когато главният актьор на Death Stranding, Норман Рийдъс, намекна за съществуването на продължение на проекта. Освен това, след обявяването на облачно базирания проект с Xbox, Kojima Productions официално заяви, че това не означава край на партньорството на студиото с PlayStation.


Death Stranding беше успешно заглавие за Sony и Kojima Productions и въпреки факта, че Sony не го притежава, е възможно да получи продължение на PS5 някога в бъдещето.


Готов ли си да станеш част от Клуба?

Абонирай се за канала на GAME CLUB ТУК.


16 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comentários


bottom of page