top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Silent Hill се завръща!

Най-накрая ще се случи! Десетилетие след последната Silent Hill, франчайзът на ужасите ще прави дългоочаквано завръщане.

 
Silent Hill
 

Бъдещето на поредицата Silent Hill ще бъде разкрито тази седмица – в четвъртък от 00:00 часа българско време.


В неспокойните си сънища виждаш ли онзи град? Последните актуализации за поредицата Silent ще бъдат разкрити по време на предаването SilentHill.

, сподели официалният акаунт в Twitter на Silent Hill


Съобщението беше ретуитнато от Масахиро Ито, който е работил върху множество заглавия от поредицата Silent Hill като дизайнер на чудовища и арт директор.

Какво да очакваме? Е, през последните няколко години видяхме различни информации за проекти на Silent Hill в процес на разработка – макар и нищо по-конкретно от неотдавнашната поява на проект, наречен „Silent Hill: The Short Message".


Отделно се носят упорити слухове за римейк на Silent Hill 2, за който няколко доклада твърдят, че се разработва от студиото на Layers of Fear - Bloober Team. Концептуално изкуство и екранните снимки на този проект бяха качени онлайн.

Silent Hill

Нашето най-ясно потвърждение за множество проекти на Silent Hill, които се разработват, дойде по-рано този месец, когато режисьорът на филма на Silent Hill Кристоф Ганс сподели за „няколко екипа“, работещи върху „няколко игри“. Още през 2020 г. бъбривият режисьор предложи, че е време „да направим нов филм за Silent Hill“. Може би ще чуем и за това?

Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

90 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page