top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Домейнът на Silent Hill изтече и някой го купи, за да троли Konami

Феновете чакаха дълго време за нова игра на Silent Hill, но Konami изглежда не иска да прави такава. Изключително популярната поредица събира прах в студиото без конкретни планове за бъдещето си. Издателят наистина не се интересува много от франчайза Silent Hill. Но тази небрежност премина на друго ниво в неделя, когато компанията остави официалния домейн да изтече.

 
Silent Hill
 

Официалният домейн на Silent Hill, silenthill.com, изтече и някой купи официалният сайт за себе си. Konami забрави да поднови лиценза на домейна и това доведе до изтичането му. Някой с много пари се възползва от тази възможност и получи домейна преди Konami.


Това не е първият път, когато Konami оставя домейна за Silent Hill да изтече. Silathill.com се появи за $ 9,835 през 2019 г. Konami не позволи на домейна да продължи да се продава. Но в този случай никой не можеше да го вземе преди тях и компанията го купи обратно. Това очевидно не е случило този път и някой е по-бърз от издателя.


Най-шокиращата част във всичко това е липсата на фокус на компанията върху Silent Hill. Как огромен издател като Konami не осъзнава, че са оставили домейнът да изтече два пъти? И това не е някаква малка поредица, която можете да пропуснете.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

28 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page