top of page

Sony "ограби" Fate/Grand Order Studio

Aniplex е компания притежавана от Sony под тяхното музикално подразделение в Япония, и те са същата компания, която току що придоби разработчиците зад Fate/Grand Order.

 
Sony and Fate/Grand Order Studio
 

Ако никога не сте чували за Fate/Grand Order, това е една от най-големите мобилни игри в света. Сега когато неговият разработчик Delight Works (или за предпочитане просто игралното подразделение) е собственост на Aniplex и съответно на Sony, те биха могли да бъдат от голяма полза за изясняване на бъдещите мобилни начинания, които Sony e планирал.


Знаем, че те планират да оползотворят тяхната първа част IP (интелектуална собственост) на мобилни устройства, което потенциално е мястото, където Delight Works може да навлязат.


Все още е рано да се каже какво точно ще излезе от този ход. Най-малкото, което може да заключим е фактът, че Sony все още не е приключил годината, когато става дума за придобиване на студио.


Това, което също е сигурно е, че изгледа на PlayStation продължава да се променя, тъй като Sony се стреми да разшири бранда и интелектуалната си собственост по нови начини.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си тук.


17 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page