top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Бъдещата игрова библиотека на PS Plus ще включва над 200 издатели

Главният изпълнителен директор на Sony Interactive Entertainment Jim Ryan сподели, че компанията работи с над 200 партньора върху новата библиотека на PS Plus.

 
Playstation Plus
 

Ryan разкри това по време на интервю със Sid Shuman в официалния подкаст на PlayStation, където той също говори за плановете на Sony и какво могат да очакват феновете от услугите в бъдеще.


По-рано Ryan заяви, че новата библиотека PS Plus ще обхваща всички видове игри и ще включва „всеки голям издател“. Той повтори това в подкаста, заявявайки, че обновената услуга ще има „масово участие на издатели“.


Имаме всички големи имена. Очевидно имаме PlayStation Studios, имаме големи издатели, имаме малки инди издатели. Имаме над 200 партньора, които работят с нас, за да вкарат тяхното съдържание в PlayStation Plus, така че каталога ще бъде наистина силен.

, каза Ryan на Shuman.


По-късно в интервюто Ryan каза, че Sony успешно е развила услугата PS Plus през годините и това, което започна като начин хората да се наслаждават на мултиплейър, в крайна сметка се превърна в много повече от това. Той е на мнение, че Instant Game Collection е „невероятно мощна“ и „геймърите я обичат“.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

479 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Commenti


bottom of page