top of page
  • Снимка на автораJoseph Chanov

Всички обявени заглавия от стрийма на PlayStation State of Play

PlayStation представи доста силен State of Play през юли, разкривайки нови трейлъри за предстоящи ексклузивни AAA, инди и VR ексклузивни заглавия.

 
State of Play Announcements 2021
 

Най-скорошната презентация на Sony PlayStation State of Play завърши. Както се очакваше, акцент на шоуто беше Deathloop, който получи още един трейлър. Трейлърът разбива геймплея на играта и връзката между главния герой Коул и Джулиана в противоположната страна. Половинчасовата презентация също обхвана предстоящите PSVR и indie игри, които трябва да стартират за PS4 и/или PS5 през идната година.


Обявени Заглавия

Moss Book II

Moss Book II идва на PlayStation VR по-късно тази година. Кратък трейлър разкри, че героичната мишка Quill се завръща в чисто ново приключение за виртуална реалност, стартиращо за PSVR.


Arcadegeddon

Arcadegeddon беше обявен по време на PlayStation State of Play. Ранен достъп за PS5 вече е на разположение. Разработчиците на Predator: Hunting Grounds и Friday the 13th, Illfonic разкриха нов трейлър за Arcadegeddon, предстоящ CO-OP шутър от трето лице, който се случва в цветно киберпънк бъдеще.


Hunter's Arena

Първата игра PS Plus от август е потвърдена като Hunter's Arena: Legends. Играта с 30 играчи, фокусирана върху меле, получи нов геймплей трейлър, който допълнително раздели начина на работа на играта и разкри, че тя ще стартира за PS4 и PS5 следващия месец. Hunter's Arena ще бъде достъпна и чрез PS Plus от 3 август до 6 септември.


FIST: Forged in Shadow Torch

FIST: Forged in Shadow Torch стартира на 7 септември. Автоописаната от TiGames "dieselpunk" metroidvania FIST: Forged in Shadow Torch получи нов трейлър, разкриващ геймплея на нейния главен герой (който е зайче) в действие и дата на излизане през септември тази година.


Sifu

Сифу е отложена за началото на 2022 г. Разработчикът Sloclap разкри чисто нов геймплей на Sifu, който подчертава как течението на времето влияе върху главния герой и околната среда. Новият трейлър завърши с разкриването, че Sifu е забавена - вместо в края на 2021 г., играта ще стартира в началото на 2022 г.


Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba - The Hinokami Chronicle

Играта Demon Slayer показва нов PS5 геймплей по време на State of Play. Нов трейлър разкрива, че предстоящата игра по всепризнатите манга и аниме, е вдъхновена от основните си арки, които вече са излъчени - а именно Unwavering Resolve и Mugen Train arcs.


Death Stranding: Director's Cut

Death Stranding: Director's Cut идва на 24 септември, излиза нов трейлър. Нов трейлър за Death Stranding: Director's Cut разкрива датата на пускане на предстоящата игра за PS5 и разказва подробно за новите функции, които могат да очакват играчите. Примери за такива са товарен катапулт, скелет за поддръжка, приятелски бот и рампа за скок.


Deathloop

Нов трейлър за геймплей на Deathloop, разкрит по време на поточно предаване на State Of Play.


Sony приключи State of Play с деветминутна разбивка на геймплея и историята на Deathloop.


325 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page