top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴵ

Street Fighter 6 е с невярна изтекла информаци?

"Лийковете", може би не са на 100% достоверни.

 
 

Street Fighter 6 напълни интернет пространството с множество конспоирации и потенциални лийкове относно героите и дизайна на новата част от поредицата. Оказва се обаче, че Capcom определено не са доволни от този факт и се опитват всячески да премахнат всичко изплувало във форумите и профилите на почитателите. От Capcom съобщиха, че само някои имена са реални и заснетото видео с показно на играта за което, нямат никаква идея как е попаднало в нечии ръце. Въпреки отричанията, умеятелни Reddit потребители открили достоверна файл база на която да се оповават, сочеща, че каквото е било открито и показано до сега най-вероятно е вярно, и отричането от компанията е само за да запазят развълнуваните почитатели до излизането на играта.

Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.


36 преглеждания1 коментар

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

1 bình luận


kal_but_for_real
kal_but_for_real
18 thg 6, 2022

Ъммм, някой редактира/модерира/проверява ли ги тези блогове или статии или както там се води? Тази писаница е пълна с правописни, пунктуационни и смислови грешки. Чете се като нискокачествен гугъл транслейт...

Thích
bottom of page