top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Направиха Супермен игра в демото на Unreal Engine 5

Разработчик направи своя собствена игра за Супермен от демонстрацията на Unreal 5, използвана за The Matrix Awakens. Tе се стремят да да я направят в пълна игра за супергерой – въз основа на демонстрация, частично създадена от бивши разработчици на Factor 5, студиото зад Star Wars: Rogue Squadron... и отменена игра на Супермен.

 
Superman
 

Докато сътрудничеството на Fortnite x Matrix беше по-малко от очакваното, The Matrix Awakens беше впечатляваща демонстрация игра, изградена в Unreal Engine 5. Ядрото на тази демонстрация е подробният градски пейзаж и сега Unreal 5 е свободно достъпен, Epic направи този „City“ Sample', достъпен за начинаещи разработчици, с който да си играят.


Разработчикът Волод от Amber Studio – който работи с Epic Games – използва тази демонстрация като основа за собствената си игра Superman, макар и без самия лиценз на DC Comics. Волод казва, че те „приготвиха моя собствена градска мрежа в Худини, като използваха проектните файлове на Epic и VEX скриптовете“ и очевидно „правиха инструменти за градско изграждане в продължение на години върху филмова/комерсиална VFX работа“, така че да знаят какво правят.

Тогава Волод създаде герой и му даде сили, подобни на Супермен. Разработчикът първо предложи, че ако успеят да „намерят забавен и инди бюджетен геймплей, той може да се превърне в нещо повече“, а сега казва, че ще се опитат да го превърнат в пълна игра.

Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

73 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page