top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Tencent придобива Inflexion Games

Tencent придоби Inflexion Games от Improbable, съобщиха компаниите.

 
Tencent Inflexion Games
 

Improbable продаде целия си дял в Inflexion Games на Tencent, подробностите за което не бяха разкрити.


Централата на Inflexion Games е в Едмънтън, Канада, където главният изпълнителен директор Aaryn Flynn ще продължи да ръководи операциите, докато студиото разработва своята игра за оцеляване в споделен свят Nightingale, която сега ще се присъедини към гамата игри, публикувани от лейбъла Tencent Level Infinite, когато стартира за компютър по-късно през 2022 г.


Както беше обявено в края на януари и докато фокусираме усилията си върху ускоряването на метавселената, искаме да сме сигурни, че игрите, разработени от нашите вътрешни студия, се възползват от подкрепата на издатели с водещи постижения в пускането на игри. Така че не можехме да се надяваме, че ще намерим по-добър партньор от Tencent за Inflexion Games и Nightingale. Очакваме с нетърпение нашето продължаващо сътрудничество с Aaryn и екипа на Inflexion Games, докато те изследват потенциалното използване на нашите технологични предложения за Nightingale и извън него.

каза главният изпълнителен директор на Improbable Herman Narula в прессъобщение.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

24 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

header.all-comments


bottom of page