top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Нова Terminator игра е в разработка

Terminator получава RTS игра и изглежда страхотно! Играта беше обявена по време на Home of Wargamers Live.

 
Terminator RTS Game
 

Terminator: Dark Fate – Defiance е тактическа стратегическа игра в реално време, която се развива в не толкова далечното бъдеще. Машините превзеха света. Човечеството е изтласкано до ръба на изчезване и това е отчаяна борба, за да се гарантира, че човешката раса ще оцелее. Terminator: Dark Fate е базирана на филма от 2019 г., така че Skynet не е голямото лошо в тази игра. Вместо това ще бъде Legion. Въпреки че никога не знаем, ако тази игра се окаже успешна, може да видим завръщането на Skynet.

Разработено от Slitherine, Terminator: Dark Fate – Defiance, вие ще ръководите: „малка група оцелели хора. Играчите ще бъдат предизвикани да се опитат да избегнат изтреблението и да променят съдбата на човечеството. Играта включва смислен и завладяващ разказ, изпълнен със запомнящи се герои, както и постоянни стратегически решения, които имат последици за историята.”

Tова ще бъде първият път, когато франчайзът на Terminator е използван за създаване на RTS игра.

Terminator RTS

Кампанията на Terminator: Dark Fate – Defiance ще има 13 мисии и според разработчиците всяка мисия може да продължи около два часа. В кампанията вие ще поемете контрола над Founders Faction. Нова военна група, която съществува след унищожаването на американската армия.

Кампанията също така ще има фокус върху възможността за преиграване, където изборът, който правите на бойното поле, ще има резултат върху войната. Според съобщението за пресата: „играта е съсредоточена около вземането на тактически решения на единиците и участието в битки в реално време, вместо да се фокусира върху изграждането на база и управлението на ресурсите.“

Освен това, играта ще включва и мултиплейър режими, като 1v1, 2v1 и 2v2. В мултиплейърът ще има три фракции: Тhe Founders, Тhe Resistanceи и Legion.


Понастоящем Terminator: Dark Fate – Defiance е предвидена само за компютър и ще излезе някога през 2022 г.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.
32 преглеждания1 коментар

Последни публикации

Виж всички

1 Comment


borissan007
borissan007
Dec 21, 2021

Супер

Like
bottom of page