top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

The Day Before получи нов геймплей трейлър

Актуализирано: 9.01.2023 г.

От известно време не сме виждали или чували много за предстоящата зомби MMO на Fntastic - The Day Before. Въпреки това, с премиерната дата все по-близо, разработчикът показа нов геймплей.

 
The Day Before
 

Споделен като част от CES 2023, този трейлър показва играта с най-новата технология за проследяване на лъчи на Nvidia в действие. Това е малък тийзър, който започва с няколко кадъра, показващи разрушението и нищетата, останали във версията на The Day Before за следпандемична Америка.


След това преминава към сцени на персонажа на играча, който стреля по враговете , преминавайки през тъмни стаи и по съмнителни коридори и, разбира се, гъмжаща орда от зомбита.

Разработчикът Fntastic влезе в новините миналата година, когато след забавянето на The Day Before се разбра, че компанията е поискала доброволци, които да помогнат в работата по нейните игри.


По това време тя заяви, че културата й е „базирана на идеята за доброволчество“ и като такава „всеки член на Fntastic е доброволец“ – платен или не. Тази формулировка повдигна някои вежди, в резултат на което Fntastic защити избора си да използва неплатени доброволци за разработването на своите игри. След това компанията обясни, че има планове да наеме някои от своите доброволци за работа на пълен работен ден.


„Ето добър пример: наскоро един от първите ни доброволци от Холандия стана вътрешен доброволец (служител) на пълен работен ден и ще бъдат наети още“, каза разработчикът през юни.


Готов ли си да станеш част от Клуба?

Абонирай се за канала на GAME CLUB ТУК

57 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Kommentare


bottom of page