top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

The Division 2 е безплатна за уикенда!

Ubisoft позволява на играчите да разгледат The Division 2 безплатно този уикенд, като събитието за безплатна игра ще продължи до 16 май. Промоцията е достъпна на Xbox, PlayStation, Stadia и PC и съвпада с актуализацията - Season 9: Hidden Alliance - която предлага нов режим на игра за изследване, ново оборудване за събиране и нова история за разкриване.

 
The Division 2
 

Всеки напредък, който постигнете по време на събитието, ще се пренесе, ако решите да закупите цялата игра. Просто се насочете към избраната от вас платформа, потърсете играта и ще имате възможността да я изтеглите и играете безплатно до 16 май. Най-хубавото е, че The Division 2 има големи отстъпки в различните магазини.


The Division 2 е шутър от трето лице, който поставя силен акцент върху кооперативната игра. Ще се скитате в свят, който се справя с последствията от разпространен вирус, ще се справяте с трудни босове и ще изследвате разкъсан от войната пейзаж, докато вървите. Въпреки че играта започна бавно, в крайна сметка успя да продаде над 10 милиона копия.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download


41 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page