top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

The Division 2 няма да получи актуализация за PS5 и Xbox Series X/S

Наскоро Ubisoft беше домакин на събитие, посветено на новините от света на The Division. Получихме нов поглед към The Division Heartland, безплатната PvEvP хибридна survival игра, както и някои актуализации за мобилния спин-оф The Division Resurgence.

 
The Division 2
 

Но голямата новина безспорно беше потвърждението, че The Division 2 ще получи още една година поддръжка. От юни играта ще стартира Year 5, която се състои от четири сезона.


Първият сезон: Broken Wings поставя началото на нова арка в историята на играта и въвежда безплатен режим, наречен Descent, който представя геймплея на The Division в стил rogue-lite, в който до четирима играчи започват от нулата, без екипировка или бонуси и трябва да ги отключват в движение.

Бъдещите сезони ще продължат да въвеждат Manhunts, събития и нов Incursion. В процес на разработване е дори и ново DLC, което ще добави нови области и мисии към играта. С всички тези добри новини бихте си помислили, че подновяването на поддръжката за пета година съдържание и инвестирането на цялото това време и пари ще включва и голям ъпгрейд за новите собственици на конзоли, но за съжаление това няма да е така.


Творческият директор на The Division 2 Yannick Banchereau разказа пред MP1st защо не трябва да очаквате версии за PS5 или Xbox Series X/S.


Това е малко вероятно, защото ако наистина искаме да се възползваме напълно от тях, то заглавието няма да е налично за старите поколения Все още имаме играчи, които играят на старите генерации конзоли, и не сме готови да ги изоставим и да ги помолим да преминат към по-нова версия. В момента се опитваме да се уверим, че всеки път, когато добавяме нещо, то продължава да работи безпроблемно и на старото поколение.

Готов ли си да станеш част от Клуба?

Абонирай се за канала на GAME CLUB ТУК

8 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comentarios


bottom of page