top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Най-важното от презентацията на Xbox

Това бе значимo представяне за Microsoft, която трябваше да потвърди какво е подготвила за тази година и какви нови игри са на хоризонта.

 
Xbox Showcase
 

Презентацията нарисува изключително ясна картина какво могат да очакват играчите на Xbox от сега до юни 2023 г. Това е всичко, което беше обявено на Xbox & Bethesda Games Showcase 2022: Показваха как ще изглежда RedfallПрезентацията започна с първи поглед върху Redfall, предстоящ кооперативен шутър за вампири от Arkane Austin. Първоначално се насочва доста силно към ужасните аспекти на играта, преди да премине към показване на бомбастичното действие при стрелба, способности на всеки герой и много други. Redfall ще излезе през 2023 г.


Forza Motorsport ще излезе през пролетта на 2023 гНай-накрая получихме още един поглед върху Forza Motorsport на Turn 10 за Xbox Series X, с фокус върху нейния геймплей, осветление и динамична система за времето. Докато мнозина предполагаха, че красивата състезателна игра ще стартира по-късно тази година, тя всъщност ще излезе чак през пролетта на 2023 г.


Обявиха стратегическа игра Ara: History UntoldOxide Games и Xbox Game Studios Publishing разкриха чисто нова историческа походова стратегическа игра, наречена Ara: History Untold. Това беше един от малкото трейлъри без никакъв геймплей. Тя ще обхваща векове история и много култури. Няма дата на пускане, но знаем, че идва за PC и Game Pass.


Minecraft навлиза в стратегическия жанрMinecraft се появи по време на презентацията на Xbox, но не беше с обикновенна актуализация. Вместо това беше обявена съвсем нова екшън стратегическа игра, наречена Minecraft Legends. Дори видяхме малко геймплей след кинематографичния трейлър и определено изглежда уникално в сравнение с всичко, правено с Minecraft преди. Minecraft Legends ще бъде пусната за PC, Xbox Series X|S и Xbox One през 2023 г.


As Dusk Falls и Pentiment допълват гамата на Microsoft за 2022 гПолучихме още един поглед към As Dusk Falls, игра, фокусирана върху повествованието, със стил на изкуството, подобен на комикс. Новият трейлър ни даде по-добър поглед върху историята и потвърди датата на пускане - 19 юли. Научихме също, че нова наративна RPG от Obsidian Entertainment, наречена Pentiment, стартира по-късно тази година.


Hideo Kojima ще си партнира с Xbox Game StudiosПо време на сегмент, фокусиран върху японските игри, Hideo Kojima се появи, за да потвърди слуховете за партньорство на Kojima Productions с Xbox Game Studios. Той всъщност не показа играта си, за която се говори, че се нарича Overdose.


Видео показва какво всъщност представлява следващата RPG на Bethesda - StarfieldКакто се очакваше, по време на демонстрацията получихме разширен поглед върху играта Starfield. Виждаме играч да изследва луната на Крит през 2330 година от първо лице. Той сканира и се натъква на местната фауна, диви животни и минерали, преди да се бие с пирати, като играта е много по-интензивна от всичко, което Bethesda Game Studios е правила преди. След това отива в град Нова Атлантида и показват някои от разговорите в играта в действие. След това Todd Howard ни показа ранен поглед към изключително подробната персонализация на героите в играта, системата от умения, персонализирането на кораба и екипажа, летенето и огромната галактика. Starfield ще излезе през 2023 г.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

51 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Komentáře


bottom of page