top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Приемиерата на сериала The Last of Us ще бъде на 15 Януари 2023г!

Според последна информация, телевизионният сериал The Last of Us на HBO, базиран на разработената от Naughty Dog игра, ще дебютира на 15 януари 2023 г.

 
The Last of Us
 

Според страницата на магазина на сериала в HBO Max, телевизионният сериал The Last of Us ще има премиера на 15 януари 2023 г. Това е изненада, тъй като сериала се очакваше да започне по-късно през годината.


Предварителен преглед на пост-апокалиптичния драматичен сериал, базиран на аплодираната от критиците игра, наскоро беше достъпен на страницата на шоуто в HBO.


The Last of Us е предстоящ американски пост-апокалиптичен сериал, който ще бъде излъчен по HBO. Сериалът ще проследи Джоел (Педро Паскал), контрабандист, натоварен да ескортира юношата Ели (Бела Рамзи) през пълните със зомбита щати, и е базирана на едноименната видео игра от 2013 г., създадена от Naughty Dog. В него ще участват Мърл Дандридж като лидера на съпротивата Марлийн, Габриел Луна като по-малкия брат на Джоел - Томи и Анна Торв като контрабандистката партньорка на Джоел - Тес.

The Last of Us

Албърта послужи като място за снимките на сериала през юли 2021 г. – юни 2022 г., който се смята за най-голямата телевизионна продукция в историята на Канада. Продуциран съвместно от Sony Pictures Television, PlayStation Productions, Naughty Dog, The Mighty Mint и Word Games, това е първото шоу на HBO, базирано на видео игра. Нийл Друкман, който също написа и режисира играта е написал сценария за десет от епизодите за първия сезон. Музиката е продуцирана от оригиналния композитор на играта - Густаво Сантаолала.Готов ли си да станеш част от Клуба?

GAME.bg mobile app download

Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

79 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page