top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Нова трилогия от света на The Witcher?

Президентът на CD Projekt Red и главен изпълнителен директор Адам Кичински намекна за възможна нова трилогия игри от света на The Witcher.

 
The Witcher
 

Говорейки по време на последния разговор на компанията за печалбите, Кичински потвърди предишното съобщение на разработчика, че The Witcher 4 ще бъде първата игра от новата сага за The Witcher, но намеква, че CD Projekt Red ще разработи 3 игри.

Казахме, че ще има нова сага. Съвсем очаквано, ние вече работим по продуцирането на първата игра от тази сага, но плановете ни включват повече от една...(игра)

Кичински добави, че първата игра от тази трилогия е на път: „Ние сме във фаза на предпроизводство, това е първата фаза на разработка... Що се отнася до момента, ние сме там, където трябва да бъдем.“


Въпреки че всяка игра разказва своя собствена история с убедително начало и край, първата трилогия The Witcher имаше последователен сюжет, въртящ се около главния герой Гералт от Ривия.


CD Projekt Red даде да се разбере сравнително ясно, че Гералт няма да бъде центърът на историята на новата сага, което означава, че който и да е новият герой - който все още е предмет на дебат - може да бъде фокусна точка не само за един, но потенциално три нови Witcher игри.


Новата игра влезе в предпродукция през май, обяснявайки защо CD Projekt Red я разкри само с едно изображение. Нещо толкова малко обаче породи безброй теории на феновете, съсредоточени около медальона, което накара някои да повярват, че Цири от The Witcher 3: Wild Hunt ще бъде главната героиня на новата игра.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

62 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page