top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Ubisoft: Римейкът на Prince of Persia The Sands of Time не е отменен

Ubisoft публикува статия на официалния си уебсайт, която отговаря на въпроси около доста проблемния римейк на Prince of Persia: The Sands of Time и неговото развитие.

 
Prince of Persia: The Sands of Time
 

Въпреки че отговорите му са изчерпателни, френският издател потвърждава, че играта „не е отменена“. Всички предварителни поръчки, които римейкът имаше, бяха анулирани още през юни, но Ubisoft обяснява, че това е така, защото проектът вече няма потвърдена премиерна дата, така че „съществуващите предварителни поръчки са анулирани и възстановени“.


Фирмата споделя, че повече подробности ще последват в бъдещи актуализации.Това, което не трябва да очаквате обаче, са римейкове на други заглавия от франчайза на Prince of Persia като Warrior Within и The Two Thrones.


Все още официално обявен само за PS4, изминаха повече от две години от първото обявяване на римейка. След лошо представяне, той беше отлаган многократно и сега се озова в ръцете на Ubisoft Montreal. „Това решение е важна стъпка и екипът, надграждайки работата постигната от Ubisoft Pune и Ubisoft Mumbai, ще отдели необходимото време, за да прегрупира обхвата на играта, за да ви предостави най-доброто изживяване.


Готов ли си да станеш част от Клуба?

Абонирай се за канала на GAME CLUB ТУК.


26 преглеждания1 коментар

Последни публикации

Виж всички

1 Comment


borissan007
borissan007
Nov 09, 2022

Дано да направят добре римеика на играта аз не съм фен на принца но все пак като излезе играта ще я играя.

Like
bottom of page